Soms dwingt iets je in het leven om van koers te veranderen en hoe mooi is het dan als die nieuwe koers je passie blijkt te zijn.

Na tientallen jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt focus ik me nu volledig op mijn werk als voice-over. Mijn stem wordt omschreven als vriendelijk en warm. Ik houd van dieren en de natuur en heb een brede belangstelling voor maatschappelijke onderwerpen en dat hoor je terug wanneer een (natuur)documentaire wordt voorzien van mijn voice-over. Maar ik ben veelzijdig inzetbaar, ik spreek corporate teksten zakelijk en duidelijk in en commercials zoals de klant van mij verwacht. Ik wil uiteindelijk maar één ding en dat is dat de boodschap helder en duidelijk overkomt en dat de klant mij een volgende keer opnieuw weet te vinden.

Door mijn werk als redacteur/tekstschrijver heb ik een goede tekstbeleving en kan ik, wanneer gewenst, met de klant meedenken om de boodschap zo helder mogelijk over te laten komen.

Ik ben in het bezit van een voice-booth maar ik kom graag naar de studio om mijn teksten in te spreken. Volgens insiders ben ik goed te regisseren en met behoud van mijn energie, gevoel voor humor en plezier in mijn werk neem ik alle instructies snel en makkelijk in me op.